Sushi & Grill

All You Can Eat

Sushi eten in een restaurant nabij Bergen op Zoom

Onbeperkt sushi eten
Uitgebreide menukaart
Bezorgen én afhalen
Wilt u onbeperkt sushi kunnen eten in een restaurant nabij Bergen op Zoom? Kom dan eens eten bij Xin & Hao in Steenbergen. Wij bieden een uitgebreide menukaart aan met heerlijke sushi en grillgerechten. Voor een vaste prijs kunt u onbeperkt sushi eten en genieten in Japanse sferen in ons restaurant in de omgeving van Bergen op Zoom.

Wilt u reserveren? Bel ons direct!

0167 53 4114

Genieten van Japanse sushi in een restaurant nabij Bergen op Zoom

Bij Xin & Hao kunt u heerlijk genieten van de smakelijke, verse sushi en warme grillgerechten die onze koks iedere dag voor u bereiden. Wij bieden een gevarieerde menukaart aan, ook met vegetarische gerechten. Er is een ruime keuze met voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor heerlijke verse sushi, salades of warme grill- en wokgerechten.

All-you-can-eat sushi en grillgerechten

Wij bieden een all-you-can-eat-concept aan. Voor een vaste prijs kunt u, zonder tijdslimiet, onbeperkt sushi eten in de Japanse ambiance in ons restaurant nabij Bergen op Zoom. Per ronde kiest u maximaal vijf gerechten van ons menu. Wij zijn geopend van maandag tot en met zondag, met uitzondering van woensdag. U kunt reserveren tussen 12.00 uur en 22.00 uur, dus ook als u tijdens uw lunch onbeperkt sushi wilt eten kunt u in ons Aziatische restaurant in de buurt van Bergen op Zoom terecht.

Reserveer uw tafel of bestel online

Wilt u een tafel reserveren om heerlijk onbeperkt sushi te komen eten in ons restaurant in Steenbergen, in de omgeving van Bergen op Zoom? Dat kan eenvoudig online of telefonisch via 0167 53 4114. Eet u liever thuis onze versbereide sushi? Bestel uw sushi online en laat het bij u thuisbezorgen. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in ons restaurant. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.