Sushi & Grill

All You Can Eat

Sushi bestellen nabij Bergen op Zoom

Onbeperkt sushi eten
Uitgebreide menukaart
Bezorgen én afhalen
Heeft u zin in Japanse gerechten en wilt u sushi bestellen bij een restaurant nabij Bergen op Zoom? Ons Aziatische restaurant Xin & Hao in Steenbergen bereidt overheerlijke Japanse gerechten met de beste en meest verse ingrediënten. Wij zijn geopend van maandag tot en met zondag, met uitzondering van woensdag.

Wilt u reserveren? Bel ons direct!

0167 53 4114

Bestel onze zelfgemaakte sushi bij ons restaurant nabij Bergen op Zoom

Als u vanavond eens geen zin heeft om zelf te koken, kies dan voor het bestellen van heerlijke sushi in de regio van Bergen op Zoom. Wij hebben een gevarieerde menukaart met meer dan vijftig verschillende gerechten, dus er is voor ieder wat wils! Bij Xin & Hao worden dagelijks heerlijke gerechten gemaakt met de meest verse vis, vlees en groenten. U heeft de keuze uit verschillende Japanse salades, sushi of wok- en grillgerechten. Wilt u liever eten in onze Japanse sferen? Dan kunt u natuurlijk een tafel reserveren in ons Aziatisch restaurant. In ons restaurant kunt u onbeperkt genieten van onze gerechten, met ons all-you-can-eat-concept.

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Het bestellen van de lekkerste sushi in Steenbergen, nabij Bergen op Zoom, doet u gemakkelijk via onze website. Onze bezorgers zorgen voor een razendsnelle levering, zodat u binnen een mum van tijd geniet van onze heerlijke Japanse gerechten! Bestellen kan tussen 11.00 uur en 21.45 uur. U kunt dus ook van onze heerlijke sushi genieten tijdens uw lunch. Indien gewenst, kunt u uw bestelling ook komen afhalen in ons restaurant. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of bel naar 0167 53 4114.