Sushi & Grill

All You Can Eat

Afhalen

Aziatisch afhaalrestaurant in Steenbergen

Wilt u heerlijke versbereide sushi afhalen in ons afhaalrestaurant in Steenbergen? Dat kan door eenvoudig uw bestelling online te plaatsen. Xin & Hao is zes dagen per week geopend, behalve op woensdagen. Ons sushi- en grillrestaurant biedt een ruim aanbod aan verschillende warme en koude Aziatische gerechten aan.

Klik op de afbeelding om te vergroten
 
Afhaalmenu

Afhaalmenu2021a

Verse sushi en grillgerechten afhalen in ons afhaalrestaurant in Steenbergen

Heeft u zin in Aziatische gerechten, maar heeft u geen zin om uitgebreid in de keuken te staan? Kom dan de heerlijke verse sushi en warme grillgerechten afhalen in ons afhaalrestaurant in Steenbergen. Ook als u kiest voor afhalen van uw eten, garanderen wij een goede kwaliteit van versbereide sushi en grillgerechten. Wilt u liever eten in een Aziatische ambiance in ons grillrestaurant? Dat kan natuurlijk ook. Plaats dan online een reservering en kom eten in ons Aziatisch restaurant. Wij bieden een all-you-can-eat-concept aan. Met dit concept geniet u, voor een vaste prijs, onbeperkt van Japanse gerechten in Aziatische sferen.

Kom uw sushi afhalen in ons restaurant

Sushi bestellen doet u eenvoudig online. Kom uw sushi afhalen in ons afhaalrestaurant in Steenbergen of kies voor thuisbezorging. In beide gevallen betaalt u vooraf online, zodat u gelijk kunt genieten van de huisgemaakte sushi en grillgerechten. U hoeft dan niet meer af te rekenen in ons restaurant of aan de deur. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Bekijk ons menu en plaats uw bestelling online. U kunt natuurlijk ook een tafel reserveren in ons Japans restaurant. Een reservering plaatst u ook online, of u belt hiervoor naar 0167 53 4114.