Sushi & Grill

All You Can Eat

Sushi afhalen nabij Bergen op Zoom

Onbeperkt sushi eten
Uitgebreide menukaart
Bezorgen én afhalen
Wilt u vanavond eens niet in de keuken staan en zoekt u een restaurant waar u heerlijke sushi kunt afhalen in de omgeving van Bergen op Zoom? Bekijk het uitgebreide menu van Xin & Hao in Steenbergen. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan sushi en grillgerechten. Al onze gerechten worden vers voor u bereid met producten van hoge kwaliteit.

Wilt u reserveren? Bel ons direct!

0167 53 4114

Huisgemaakte sushi en grillgerechten afhalen in een restaurant nabij Bergen op Zoom

Heeft u zin in een avond thuis met heerlijke Aziatische gerechten? Kom dan onze heerlijke sushi en grillgerechten afhalen in ons restaurant in de buurt van Bergen op Zoom. Of kies ervoor om onze gerechten te bestellen en laat het bij u thuisbezorgen. Dat is nog eens genieten van heerlijke Aziatische gerechten! Natuurlijk bent u ook van harte welkom om te komen eten in een Aziatische ambiance in ons sushirestaurant. Met ons all-you-can-eat-concept geniet u onbeperkt van heerlijke Japanse gerechten, voor een vaste prijs.

Bestel online verse sushi en haal af in ons restaurant

Haal Japanse sferen in huis en kom uw sushi afhalen in ons Aziatisch restaurant in Steenbergen nabij Bergen op Zoom, of kies voor thuisbezorging. Bekijk ons menu en plaats uw bestelling online. U kunt ook een tafel reserveren in ons Japans restaurant. Een reservering plaatst u ook online, of u belt hiervoor naar 0167 53 4114. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.