Sushi & Grill

All You Can Eat

Aziatisch restaurant nabij Bergen op Zoom

Onbeperkt sushi eten
Uitgebreide menukaart
Bezorgen én afhalen
Xin & Hao is een Aziatisch restaurant in Steenbergen, nabij Bergen op Zoom. Bij ons kunt u genieten van heerlijke Japanse sushi en grillgerechten, in echte Aziatische sferen. Ook thuisbezorgen of het afhalen van een bestelling in ons restaurant behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u reserveren? Bel ons direct!

0167 53 4114

Genieten van Japanse gerechten in een Aziatisch restaurant nabij Bergen op Zoom

Heeft u zin in heerlijke Japanse specialiteiten? Kom dan eens eten bij Japans restaurant Xin & Hao. Wij hebben een uitgebreide menukaart met verschillende soorten sushi en grillgerechten. Bij ons geniet u onbeperkt van Aziatische schotels, voor een vaste prijs, met ons all-you-can-eat-concept. Wij zijn iedere dag van de week geopend, behalve op woensdagen. U kunt bij ons Aziatisch restaurant nabij Bergen op Zoom terecht tussen 12.00 uur en 22.00 uur, dus ook tijdens de lunch geniet u bij ons van versbereide sushi en grillgerechten.

Reserveer uw tafel online

Het reserveren van een tafel doet u eenvoudig online, of u belt naar 0167 53 4114. Wilt u liever thuis of ergens anders genieten van verschillende Japanse gerechten? Plaats dan online een bestelling en laat uw sushi thuisbezorgen of kom uw bestelling afhalen in ons Aziatisch restaurant in Steenbergen, nabij Bergen op Zoom. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.