Sushi & Grill

All You Can Eat

Onbeperkt sushi eten nabij Roosendaal

Onbeperkt sushi eten
Uitgebreide menukaart
Bezorgen én afhalen
Wilt u onbeperkt sushi eten in een Aziatisch restaurant in de omgeving van Roosendaal? Reserveer dan uw tafel bij Xin & Hao in Steenbergen. Bij ons geniet u in traditioneel Aziatische sferen van de lekkerste Japanse gerechten.

Wilt u reserveren? Bel ons direct!

0167 53 4114

Onbeperkt sushi en Japanse grillgerechten eten in een restaurant nabij Roosendaal

Kom heerlijk onbeperkt sushi eten in ons restaurant nabij Roosendaal. Met ons all-you-can-eat-concept geniet u onbeperkt voor een vaste prijs van al onze smakelijke gerechten. Niet alleen voor heerlijke dagverse sushi, maar ook voor de lekkerste Japanse wok- en grillgerechten reserveert u een tafel bij deze Japanner nabij Roosendaal. Wij bieden een zeer gevarieerde menukaart, met voor ieder wat wils. Kies voor onze heerlijke handgerolde sushi of een versbereid wokgerecht. Ook voor vegetariërs hebben wij een aanbod aan smakelijke Aziatische gerechten.

Boek uw tafel online en kom onbeperkt genieten

Heeft u zin om onbeperkt sushi te eten in een restaurant in Steenbergen, nabij Roosendaal? U reserveert uw tafel gemakkelijk online of telefonisch via 0167 53 4114. Geniet u liever thuis van het heerlijke Aziatische eten? Plaats dan online een bestelling en onze bezorgers zorgen ervoor dat u in mum van tijd kunt genieten van onze gerechten. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.