Sushi & Grill

All You Can Eat

Een Japanner nabij Roosendaal

Onbeperkt sushi eten
Uitgebreide menukaart
Bezorgen én afhalen
Bent u voor een heerlijk diner op zoek naar een Japanner nabij Roosendaal? Bij Xin & Hao in Steenbergen bereiden we dagelijks de lekkerste Aziatische gerechten met verse ingrediënten. Wij maken onder andere heerlijke handgerolde sushi en warme Japanse wok- of grillgerechten. Onze uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils.

Wilt u reserveren? Bel ons direct!

0167 53 4114

Aziatisch genieten bij de Japanner nabij Roosendaal

Bij Xin & Hao kunt u terecht voor een Japans diner in traditionele Aziatische sferen. Met ons all-you-can-eat-concept geniet u onbeperkt voor een vaste prijs van al onze versbereide gerechten. Ons sushirestaurant is zes dagen per week geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Op woensdag zijn wij gesloten. Ook voor een heerlijke uitgebreide lunch kunt u dus terecht bij deze Japanner in de omgeving van Roosendaal.

Maak een reservering en geniet van heerlijke Japanse gerechten

Wilt u binnenkort eten bij de Japanner nabij Roosendaal en onbeperkt sushi eten? Plaats dan eenvoudig uw reservering online. U kunt ook telefonisch reserveren via 0167 53 4114. Wilt u liever thuis genieten van heerlijk Aziatisch eten? Het is ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen en onze heerlijke sushi en grillgerechten bij u thuis te laten bezorgen of af te halen in ons restaurant in Steenbergen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.