Sushi & Grill

All You Can Eat

Aziatisch eten nabij Roosendaal

Onbeperkt sushi eten
Uitgebreide menukaart
Bezorgen én afhalen
Zoekt u een restaurant waar u heerlijk Aziatisch kunt eten in de buurt van Roosendaal? Kom dan eens eten bij Xin & Hao in Steenbergen. In ons Aziatische restaurant kunt u terecht voor heerlijke sushi en verschillende warme wok- en grillgerechten. Met onze heerlijke gerechten en in de Aziatische ambiance, waant u zich even helemaal in Azië.

Wilt u reserveren? Bel ons direct!

0167 53 4114

Geniet van heerlijke sushi en ander Aziatisch eten in de buurt van Roosendaal

Wij bieden een uitgebreide menukaart met smakelijke Japanse gerechten. Van sushi en salades tot wok- en grillgerechten: onze koks bereiden alles vers voor u met ingrediënten van hoge kwaliteit. Voor een vast bedrag geniet u met ons all-you-can-eat-concept onbeperkt en zonder tijdslimiet van onze smakelijke gerechten. De Japanner nabij Roosendaal is dagelijks geopend voor heerlijk Aziatisch eten, met uitzondering van woensdag. U kunt reserveren tussen 12:00 uur en 22:00 uur.

Reserveer uw tafel online

Wilt u ook onbeperkt Japans eten? Reserveren doet u eenvoudig online of telefonisch door te bellen naar 0167 53 4114. Het is ook mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen of af te halen in ons restaurant in Steenbergen. Plaats eenvoudig uw bestelling online, dan zorgen wij dat u binnen een mum van tijd kunt genieten van heerlijk Aziatisch eten in de omgeving van Roosendaal. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.