Sushi & Grill

All You Can Eat

All-you-can-eat restaurant nabij Roosendaal

Onbeperkt sushi eten
Uitgebreide menukaart
Bezorgen én afhalen
Wilt u onbeperkt genieten van Aziatisch eten in een all-you-can-eat-restaurant nabij Roosendaal? Kom dan eens eten bij Xin & Hao in Steenbergen. Voor een vaste prijs geniet u onbeperkt van onze heerlijke Japanse gerechten. De gerechten worden iedere dag vers voor u bereid met producten van hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u reserveren? Bel ons direct!

0167 53 4114

Onbeperkt Aziatisch genieten in een all-you-can-eat restaurant nabij Roosendaal

Bij all-you-can-eat restaurant Xin & Hao, nabij Roosendaal, kunt u dagelijks terecht – met uitzondering van woensdagen. Wij zijn geopend tussen 12.00 en 22.00 uur. Bij ons geniet u voor een vaste prijs onbeperkt van heerlijk Aziatisch eten in een traditioneel Japanse ambiance. Van huisbereide sushi tot Japanse grillgerechten en van gerechten voor kinderen tot vegetarische gerechten, de uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Bij de Japanner in de buurt van Roosendaal kan iedereen genieten van het all-you-can-eat-concept. Er is geen tijdslimiet verbonden aan het concept, dus onbeperkt is ook écht onbeperkt!

Boek uw tafel eenvoudig online

Kom genieten van het all-you-can-eat-concept in Aziatische sferen in een restaurant in Steenbergen, nabij Roosendaal. Boek uw tafel eenvoudig online. U kunt ook telefonisch reserveren via 0167 53 4114. U kunt er ook voor kiezen om onze gerechten te laten bezorgen bij u thuis. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.